Over ons

Het ontstaan van Doorjohn

De liefde voor het werken met hout zit er al lang in. Klein begonnen in een schuurtje aan huis maakte ik allerlei producten voor familie en vrienden.

Dit schuurtje bleek al gauw te klein en werd de werkruimte drastisch uitgebreid door de huur van een productie loods. Ook is de apparatuur in korte termijn op professioneel niveau gekomen, maar ik heb nog wel een paar wensen hoor. Een mooie frees machine of Vandiktebank staat voor komend jaar op de planning.

Nadat ik voor mezelf een houten loftschuifdeur had gemaakt, kwamen de verzoeken van vrienden en kennissen binnen of ik voor hun ook niet zo een mooie deur kon maken.

Van het een kwam het ander en werd de “klanten kring” steeds breder. Momenteel worden de deuren in Drenthe, Groningen, Overijssel, Flevoland verkocht en de eerste klanten uit Duitsland hebben we ook mogen verwelkomen. Landelijke uitrol zit eraan te komen.

Ik heb me gespecialiseerd in het maken van loft deuren in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo maken we loft deuren van Vuren, Eiken, Douglas, Staal en Staallook met of zonder glas.

Kwaliteit en service staan voorop bij alles wat we doen. Onze deuren worden gemaakt met de beste producten en zijn er in standaard afmetingen of ze zijn volledig op maat gemaakt. U kunt uw deur zelf samen stellen in onze webshop in verschillende stijlen, en afwerkingen zoals kleur, rails en deurbeslag.

Bezorging gebeurd in eigen beheer, en als extra service bied ik de montage service aan.

Gemak dient de mens, u stelt een deur samen en hoeft nergens meer naar om te kijken. Als we weggaan hangt de deur, schuift soepel over de geleiderails een sluit gemakkelijk met de optionele softclose.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

John de Groot

info@doorJohn.nl
06 50064501

De waardering van www.doorjohn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.