Disclaimer

DoorJohn kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor mogelijke incidenten die voorkomen na het overzetten van de website naar het domein van de klant, doordat er een probleem is met, of een fout zit in de website waardoor onze klant problemen heeft gekregen met zijn/haar klanten.

DoorJohn heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website, en de daarin opgenomen informatie, grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard.

DoorJohn aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

DoorJohn garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door DoorJohn gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor DoorJohn op geen enkele wijze verantwoordelijk is.

DoorJohn aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van deze links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat DoorJohn de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Vragen over deze disclaimer? Neem contact met ons op

De waardering van www.doorjohn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.