Loftdeuren op maat

Multifunctioneel in gebruik

Doordat loft deuren over het algemeen gemonteerd worden met een schuifsysteem, kunt u de vuren loft deuren op allerlei manieren in het huis gebruiken. Een schuifsysteem is ook ideaal voor kasten of room dividers en is daarmee een schitterende aanwinst voor in huis. Hoewel loft deuren gezien mogen worden, zijn deze ook te verwerken in de wand zodat ze minder zichtbaar zijn.

 

Vuren loft deuren zijn echte eyecatchers

Loft deuren zijn populairder dan ooit. Daarom komen ze vaak terug in verschillende tv-programma’s, lifestyle magazines of websites en populaire series. Een loft deur is een echte eyecather en stijlvolle toevoeging voor uw interieur. Op onze website kunt u genoeg inspiratie vinden voor uw loftdeur en bijbehorende rails en deurbeslag.

Neemt u gerust een kijkje bij onze standaard loft deuren. Mocht u echter speciale wensen hebben met betrekking tot uw loft deur, vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 06 50064501. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.

 

Top kwaliteit vuren loft deuren

Loft deuren, ook bekend als barnwood deuren of schuifdeuren, geven uw woning een warm landelijk karakter. We hebben verschillende stijlen met standaard deuren in ons assortiment:

  • vuren loft schuifdeuren
  • loft stompe deuren
  • eiken loft schuifdeuren
  • douglas loft schuifdeuren.

Verder onderaan deze pagina vind u de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken.

 

Loft deuren op maat gemaakt

Naast onze standaard loft deuren bieden we u ook de mogelijkheid om zelf een deur samen te stellen, inclusief de afwerking. Zo kunt u kiezen uit meerdere stijlen en kleuren, verschillende soorten handvaten en deurgeleiders. Onze loft deuren worden op maat gemaakt van droog en kwalitatief vuren hout. We helpen u van begin tot eind, van advies tot montage, wanneer u een schuifdeur op maat wilt laten maken.

 

Schuif / loftdeuren

Stompe / Opdek deuren

Eiken / Douglas schuifdeuren

Outlet deuren

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Uw mail word binnen 1 werkdag beantwoord, Door John

Met vriendelijke groet,
John

 

Zuiderstraat 19
9524 PG Buinerveen
info@doorJohn.nl
06 50064501

 

 

8 + 10 =

De waardering van www.doorjohn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.